6947103614 Λιβάδι, Αίγινα visizet14685@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Βίσι Ρουστεμάι | Κηπουρικές Εργασίες Αίγινα Αττική


Με την συντήρηση του κήπου σας μπορείτε να εξασφαλίσετε τη σωστή ανάπτυξή των φυτών, τη μακροβιότητά τους και τη διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος σε βάθος χρόνου, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε έναν όμορφο χώρο στον οποίο θα χαλαρώνετε και θα γαλινεύεται.

Η επιχείρησή μας “Βίσι Ρουστεμάι” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, μπορεί να αναλάβει την σωστή συντήρηση του κήπου σας, προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αίγινα, στο Αγκίστρι και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Συντήρηση & κοπή χλοοτάπητα  
  Κλάδεμα δέντρων & θάμνων  
  Καθάρισμα κήπου από φύλλα & κλαδιά  
  Σκάλισμα & ξεβοτάνισμα παρτεριών  
  Λίπανση, ανάλογα με τις ανάγκες  
  Αυτόματο πότισμα  
...και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θα σας εξασφαλίσει ένα άριστο αποτέλεσμα!  
   
   
   
   
Mπορούμε να φροντίσουμε ώστε ο κήπος σας να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Έχοντας αναλάβει την συντήρηση κήπων σε ένα μεγάλο αριθμό κτιρίων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την σωστή συντήρηση και του δικού σας κήπου.

Με ένα τηλεφώνημα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έρχεται στο χώρο σας, προκειμένου να τον μελετήσει, να συζητήσει τις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε μαζί το ιδανικό πρόγραμμα της σωστής συντήρησης του κήπου σας.
 
   
   
   
 
 
 
 

Διαθέτοντας συγχρονα μηχανήματα, χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και χάρη στην επιστημονική μας κατάρτιση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείψει τίποτα από τον κήπο σας. 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα, το Αγκίστρι και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.