6947103614 Λιβάδι, Αίγινα visizet14685@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
ΒΙΣΙ ΡΟΥΣΤΑΜΑΪ
Κηπουρικές Εργασίες Αίγινα - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αίγινα


Η επιχείρησή μας “Βίσι Ρουστεμάι” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, δραστηριοποιείται από το 2022 στις κηπουρικές εργασίας, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό κήπων που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και την υψηλή αισθητική τους.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την κατασκευή αλλά και την συντήρηση κήπων προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αίγινα, στο Αγκίστρι και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

Η γνώση και η εμπειρία μας είναι εγγύηση για τη καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του κήπου σας ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ &  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 
προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τις ιδιαίτερες συνθήκες εδάφους και κλίματος που υπάρχουν στο χώρο σας και έπειτα θα σας παρουσιάσουν ολοκληρωμένες προτάσεις, για την σωστή διαμόρφωση του κήπου σας.

Δημιουργούν ξεχωριστούς και αρμονικούς κήπους και τους επιμελούμαστε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια με βάση την αισθητική, την λειτουργικότητα αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο. 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του κήπου σας όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. 
 
   
   
   
 
 
 
 

Στόχος μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμής σε αυτόν με την οικογένεια ή τους φίλους σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα, το Αγκίστρι και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.