6947103614 Λιβάδι, Αίγινα visizet14685@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Βίσι Ρουστεμάι | Κηπουρικές Εργασίες Αίγινα Αττική


Η επιχείρησή μας “Βίσι Ρουστεμάι” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να αναλάβουν την μελέτη και την κατασκευή κήπων, προφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για την δημιουργία του ιδανική κήπου στο χώρο σας.

Με έμπνευση από τις επιθυμίες σας, πολύ φαντασία και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε κήπους που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την δημιουργία κήπως, σε χώρους μικρής ή μεγάλης έκτασης στην Αίγινα, στο Αγκίστρι και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.
 
  Τοποθέτηση Χλοοτάπητα  
  Φυτοτεχνική Μελέτη  
  Αυτόματο Πότισμα  
  Τοποθέτηση διακοσμητικών υλικών  
  Κατασκευή Βραχόκηπων κ.α.  
   
   
   
   
   
Είμαστε στη διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες σας, να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας, να μελετήσουμε το έδαφος και το κλίμα του χώρου σας και σχεδιάσουμε με λεπτομέρεια μαζί σας τον ιδανικό κήπο. 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να δώσουμε στον κήπο τη μορφή που έχει προβλεφθεί κατά το στάδιο του σχεδιασμού.
 
   
   
   
 
 
 
 

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με τεχνικές οι οποίες σέβονται το περιβάλλον, διευκολύνουν τη συντήρηση του κήπου και εξασφαλίζουν τη μακροβιότητά του.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα, το Αγκίστρι και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.